Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy udělilo Skilerům akreditaci k provádění vzdělávacích programů pro pedagogické pracovníky!

Zpět na články

Prázdniny ve znamení Skiler

Když jsme před dvěma lety Skilery zakládali, věděli jsme, že chceme trénovat dovednosti, které ti mají pomoci v 21. století.

Prázdniny ve znamení Skiler

 

 

Dovednosti, které se na školách neučí, ale jsou klíčové pro tvůj životní úspěch a pomohou ti s plněním si tvých cílů a přání.  Školní rok, během kterého jsme trénovali na třech pražských gymnáziích, se blíží ke konci a byl v druhém pololetí dost napínavý a vyžadoval od nás všech spoustu změn. 

 

Kdy jste si poprvé uvědomili, že svět se ze dne na den změnil a my nevíme, jak se máme chovat, co a jak máme dělat?

 

Dost možná tam byla (a možná stále je) i obava z budoucnosti? Pro Skilery je budoucnost příležitost a jen je třeba na ní být připraven. Připravili jsme pro vás prázdninové skilerské kempy, kde si některé z dovedností můžete vyzkoušet a zažít natolik, že se pro vás stanou přirozenými.

 

Jedním z tréninků je například Inovativní myšlení, kde si můžeš vyzkoušet vidět věci jinak. Uvažovat a myslet jinak, je mnohdy to, co vytváří rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem.

Další dovednosti, umět pohotově reagovat, být kreativní, můžeš trénovat na Improvizaci a spolupráci, které se právě v této době ukázali jako velice důležité. 

 

Chceš-li být nepřehlédnutelný svým projevem, přihlas se na Komunikaci, která je silným „nástrojem“ do každé doby a již velice brzy jí budeš využívat při různých prezentacích, přijímacích pohovorech na další školu, nebo dokonce do svého prvního zaměstnání. 

No a pokud se chceš postavit na své vlastní nohy a máš skvělé nápady na byznys, pro tebe tady máme tréninky Rozjeď si svůj byznys, kde si vyzkoušíš všechny fáze, kterými budeš muset projít na své vlastní cestě.

 

Pět dní s novými lidmi, pět dní nových zkušeností a úžasných zážitků pod vedením zkušených trenérů. Tak se odvíjí všechny prázdninové kempy. Skupinky maximálně po patnácti a pět dní nabitých novými věcmi. Cvičeními, která jsou vymyšlené tak, aby rozvíjeli dovednosti, co se neztrácí.

 

S námi se ve světě neztratíš!

21. May 2020
Načítám